Monday, April 2, 2012

Bulan baru, Cerita baru

Assalamualaikum semua!! Berakhir sudah "Baik Punya Sales" di Toys and Gifts by Kamilia. Harga semua mainan pendidikan kini sudah kembali ke asal semula ya... Terima kasih kepada yang sudi menyokong mai dan kepada semua customer yang telah memborong mainan-mainan pendidikan untuk anak-anak mereka.. Semoga Allah murahkan lagi rezeki kalian. AMINNNN........... Kepada yang ketinggalan menyertai sales kami, jgn risau.. insyaallah nanti ada lagi sales akan datang :)

Ada berita baik yang mai nak kongsikan dengan semua kwn2 blog Ibu and housewife; Mulai esok, 3 April 2012 mai akan start keje. Yup!! mai dah dapat keje di syarikat rahimra synergy marine sdn bhd .Alhamdulillah. Doakan mai dapat survive keje ni ya? Kerja mai yang pertama secara official. hehe.. Sedikit demi sedikit, impian mai dan kamilia akan tercapai. Walaubagaimana pun, 'Toys and Gifts by Kamilia' akan tetap berjalan seperti biasa, walaupun mai dah kerje ya.. tak akan di tutup. (Mudah-mudahan..). Jadi.. teruskan la sokong mai dan 'Toys and gifts by Kamilia' ya...

Ada beberapa stok baru juga muncul di 'Toys and Gifts by Kamilia'. Nak tau apa dia? Jom jenguk facebook kami di SINI. Jangan lupa klik 'Like' sekali... :)

Terima kasih semua!!

No comments: