Friday, March 2, 2012

EVA FOAM PUZZLE MATS - SOLD OUT

Assalamualaikum semua! Ni ada barang baru di 'Toys and Gifts by kamilia'. Jom dapatkannya! Puzzle mat ni stok terhad. Sapa bayar dulu, dia dapat dulu, ok! Kamilia pun dah ada puzzle mat ni. hehe...

EVA FOAM PUZZLE MATS - SOLD OUT

Material dari jenis foam, non toxic dan boleh dibasuh

Kaedah pembelajaran:
-KENAL ABC-Z
-KENAL 123..
-KENAL WARNA
-KENAL BENTUK ( huruf blh tggl dari frame nya. Boleh buat game suai padan)


 Nampak tak tangan kecik kamilia? tak sabar2 dah dia nk buka  puzzle ni

Ada tangan kamilia lg.. tak bg chance ibu nk tgkap gmbr puzzle ni
gambaran saiz puzzle mat

kamilia tgh study puzzle mat nya



Ada pertanyaan? Nak order?

Blh direct msj saya di number 0195728955 atau email bum_edutoys@yahoo.com

1 comment:

Atia Balqis said...

ada lagi tak ni? saya nak.. jap.. saya email ya