Saturday, July 9, 2011

Update on Maihidayatul's Birthday Giveaway 13/6-20/7/2011

Assalamualaikum semua!

Entry kali ni saya nak update semua sahabat blog saya pasal GA saya. Alhamdulillah, GA tu dapat sambutan, tak seperti yang saya fikirkan sebelum ni. Hehe.. Setakat ni dh ada 63 penyertaan! Terima kasih semua sbb sudi join dan sudi jadi sahabat blog saya! Ada yang bagi ucapan selamat hari jadi dan dan yang buat entry pasal GA ni dgn kreatifnya. Terharu saya bila lawat semua entry2 tersebut. hehe.

Seperti yang saya janjikan sebelum ni, which is if ada lebih 30 orang join GA tu, akan ada dua pemenang dipilih untuk hadiah yang di janjikan iaitu RM10 top up maxis/celcom atau cash setiap seorang. Sekali lagi saya nak ingatkan semua, tarikh tutup GA ni ialah pada 20 Julai 2011. Tak lama dh!  Lagi beberapa hari je lagi.. Jadi, kepada sesiapa yang nak join, sila kan. Jangan malu2 :D Setiap orang dapat satu peluang.

Kepada yang belum lagi join dan nak join GA saya, sila click SINI

Berikut adalah nama-nama sahabat saya yang join GA:
1. Nazzue
2.Tea
3.Izzaty Hedry
4.Cik Rose Cute
5.Jaa
6.meoww cat
7.IntaNBerliaN
8.PinkUmmi
9.annur_islam
10.zaikulim
11.QUEENPINK
12.nanakimie
13.Ummu Ukusyah
14.fieda
15.Chara
16.shera haifa
17.puan nina
18.mas
19.Princess Delliza
20....sWeet uMi....
21.ita
22.NOOR FATIN
23.Fadzillah Kamaruddin
24.Mish Apple
25.=d=
26.billa_bee
27.Ogy
28.tiefazatie
29.muz
30.Cik Dya
31.contest I annis
32.atien
33.cikida
34.Cute MuM
35.Nana
36.eB ezrin
37.Mama Zharfan
38.aNiM
39.The Giveawaystuff
40.cekodok
41.LittleMyRsHMALLOW
42.Izan Ishak
43.Cempaka Kuning
44.mas
45.kaseh suchi
46.azatiesayang
47.fara anak abah
48.#ciksuzlin
49.Mama Ishazah
50.AYuNG
51.Nida
52.inahasan
53.alyafify
54.abazilah
55.Farhana
56.butique4u
57.Cik Purple Pinkypuff
58.baby
59.cikpuanhady
60.syakila
61.Zalina
62.نور افيره
63.ALVAS-87-CONTEST

Thanks for reading ya!

No comments: