Saturday, July 2, 2011

seronoknya blk kampung!

2-3 hari balik kampung jumpa mak dan abah mertua mmg menyegarkan! Haha.. satu2 nya perkara yang tak menyegarkan ialah, wlaupun saya bawa balik kamera, tapi saya tak snap 1 pun picture. Teruk betul la saya ni. Sebelum balik kampung hari tu beria la niat nak tangkap gambr kamilia dgn cousin2 dia, aunts and uncle tapi 1 picture pun tak snap! Adoi...

Tapi tak sempat pun sebenarnya.. Kamilia buat perangai plak kat sana. Dia menangis je jumpa semua orang. Even dengan abah dia pun dia menangis. Asyik nak berkepit dgn ibu je... Sabar je lah. Hehe. Seronok jugak macam ni sebenarnya. Tak pernah rasa diperlukan sebegitu sekali. Kamilia je la buat ibu rasa terlebih special macam tu. hahaha..

Alamak.. macam ter OVER happy plak kan? Tapi sebenarnya hati saya rasa sayu and sedih ni. Tak apa lah. Saya tak nak fikirkan lagi. Nasib baik abah and mak ada bagi sokongan. 

Ok. cukup la sampai sini dulu hari ni. Thanks for reading ya!

p/s 
apa cerita "Maihidayatul's Birthday Giveaway" ni? Jeng3.... Jom join sblm 21 Julai!

2 comments:

Nazzue said...

sapa yg menang tak sabar nak tunggu....huawaaa!!!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Keputusan Penuh (Live/Langsung) Malaysia vs Taiwan Pusingan Kedua di Taipei

maihidayatul said...

hehe. sabar2. :)