Tuesday, July 5, 2011

kamilia in driving seat!

Hari ni saya just nak kongsi gambar kamilia, budak bertuah ni.. hehe. Dia sekarang kalau duduk dalam kereta dah tak boleh duduk diam2. Habis semua yang dia nampak depan mata dia dalam kereta tu nk 'godek'. Nampak abah dia pegang gear stick, dia pun nak pgg jugak. So, hari tu abah dia bg la chance dia merasa 'bw' kereta plak. Dh sibuk sgt.. Nasib kereta tak byk follow blkg masa tu. hehe..

Okeh.. Kita layan gambar ya.. Sekali lagi, gmbr2 ni ditangkap dgn handphone saja. Sbb kalau keluarkan kamera, alamatnya tak dpt la tgkp gmbr kandid kamilia sbb dia mula nk kejar kamera tu plak....



ada gaya pemandu berhemah tak?



"ibu ni tgkp gmbr plak"...


suka dapat pgg stereng mcm abah dia

No comments: