Thursday, June 16, 2011

To all my new friends!


Terima kasih ya sbb sudi follow blog saya yg tak seberapa ni ! Jgn lupa tgglkan link korg supaya saya blh singgah and follow blog korg jgk.

Terima kasih sbb sudi join GA saya juga. Insyaallah 21 Julai nanti, saya akan umumkan pemenang GA. Untuk pengetahuan kwn2 blog sekelian, 21 Julai tu birthday suami saya yg tersyg. Saya nk minta dia tlg cabut undi dan pilih pemenangnya nanti. hee~

Saya harap kita semua boleh jadi kawan dan saling menyokong satu sama lain. Hehe. Seronoknya bila ada kwn2 baru.

Terima kasih semua!

Thanks for reading ya!

5 comments:

Nazzue said...

Ada harapan nak menang ka? uwaaa

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

miss yatie said...

erk.. kalau nazzue.. mcm x de harapan jerk.. hahaha

maihidayatul said...

Nazzue.. nanti jmpa abg alil, jabat tgn dia erat2 sikit.. haha

muz said...

kita tunggu keputusannya...hehe :)

maihidayatul said...

btl tu muz. kita tggu keputusannya. :)