Tuesday, March 1, 2011

Dh putus. haa~ sedihnya.

Hahaha.. lm tul tk update citer. Semuanya gara2 saya dan broadband dh di putuskan hubungan. Kami terpaksa. ohoh... haha. Fhm2 sendiri je la ya. Tak pe la. Saya mengalah la. Kesian gak dgn en. suami. Dia dh berusaha nak bg apa yg saya nak. Dh tak mampu nak buat mcm mn. Sabar la hati. Insyaallah ada rezeki lain nanti.

Jadi each time kalau rasa rindu sgt kt fb, email dan sebagainya, saya ke rumah bonda dan ayahanda yg tercinta. hehe.. Setiap hari bgn awal, kemas rumah dan masak lauk siap2, pastu bawa lari kamilia pg rumah umi. haha.. tak de la lari pun. Drive kereta la.. At the same time blh ajar kamilia biasakan diri dgn rumah nek enda dia. Maklum la, bln 9 ni saya nak smbg blaja blk. Kamilia kena tggl dgn umi dan abah. Sabar ya anak ku.. Ni semua utk masa depan kita bersama. Insyaallah, ada ijazah nanti, ibu blh dpt kerja yg baik2.

No comments: