Sunday, January 16, 2011

Holiday kt Pulau Langkawi!

Seronoknya! 1st time kot dpt pg bercuti dgn semua family member. Umi ada, abah ada, adik2 ada, hubby n kamilia pun ada. Perfect! hehe.. Sebenarnya trip ni di sponsor sepenuhnya by my lovely sister, aishah and habibah. Saya, hubby n kamilia just follow je. Syukur Allah bg rezeki. Kalau hrp saya n suami, entah bila blh pg. Rasanya bkn dlm 5 thn yg terdekat ni. The trip start on 7 Januari smpi 10 Januari 1011. Nampak lm kan? 4 hari 3 mlm kot. Tapi sebenarnya tak sempat pun nk enjoy hbs langkawi dlm tempoh tu. 2 hari saja spent utk perjlnn pergi and blk saja dari manjung ke kuala kedah. Another 2 days, pulun! hahaha...

No comments: