Monday, January 24, 2011

Craft felt ku

Hehe... walaupun saya sudah agak ketinggalan, tapi tk pela ya? Baru blaja ni. Tu pun sahabat saya, nana yg ajarkan. Sanggup dia dtg rumah n ajar saya menjahit benda2 ni. 1st Seumur hidup saya, tak penah ada kawan mcm ni. So, agak terharu la jgk bila dia buat mcm tu. Nana gak bg 4-5 kain felt, benang, tali key chain n fiber. Siapa yg tak terharu? huhu.. Thanks dunia akhirat nana. Jasa mu akan ku kenang smpi bila2. May Allah bless you. Hope sgt ko ada kt manjung dgn aku skg. Bleh sembg2, tkr2 idea pasal craft ni. Aku kesunyian tanpa ko sih~ hahaha. Kat bwh ni ada la sikit gmbr2 project yg saya dh bt tu. Baru sempat bt 2 brg je. Ada ke sapa2 nak komen? hihi..

Saya tau kerja tgn saya ni tak berapa cantik dan kemas lagi. Tapi saya akan usaha lagi and mantapkan kan skill. Saya takkan putus asa. Tapi hope jgn la ada org nak ambil kesempatan atas kelemahan saya ni. Minta saya buat mcm2 tapi rupanya nak free je. huhu. Kain felt and other craft material mcm butang comel, riben dll  ni agak mahal tau. Bknnya blh dpt free je. Huhu. Hope fhm ya.. Saya harap dpt cari duit poket sikit dgn cara ni. Harap sgt.  "Ya Allah, Tlg la saya. Murahkan la rezeki saya dan anak saya..".

cover external hardisk
boleh muat hardisk and wyr usb!
Kamilia memperagakan selimutnya.
Nama kamilia di jahit kat selimut dia

No comments: